National Tempus / Erasmus+
Office in Ukraine

News Subcription

Enter your E-mail:

RSS Subcription

Polls

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Школи європейських студій в Україні - сесіїї онлайн

2 квітня в Одесі пройшла 7-а сесія Школи європейських студій в Україні (EU Study Days). Школа є проектом Представництва ЄС в Україні. Ініціатива прагне дати українським студентам та випускникам університетів глибші та ширші знання про основні риси нинішнього Європейського Союзу та стосунки між Україною та ЄС.

Сьома сесія Школи європейських студій EU Study Days пройшла в Одесі з 2 по 6 квітня 2014 року. Вона  об’єднала 40 студентів та випускників українських ВНЗ із південної України, відібраних за підсумками відкритого конкурсу. Учасники Школи послухають лекції з актуальних питань взаємин між Україною та Європейським Союзом. Перед слухачами виступили посадовці та експерти Представництва Європейського Союзу в Україні, а також визнані українські експерти з європейської тематики. Тематика Школи охопили політичний, економічний, енергетичний, візовий та безпековий аспекти взаємин між Києвом та Брюсселем. Окремим акцентом події буде обговорення розвитку двосторонніх взаємин після Євромайдану підписання Угоди про асоціацію та кримської кризи.

Онлайн-трансляція окремих лекцій.

Окремі лекціі Школи транслювалися онлайн, що дозволилоь долучитись до Школи всім охочим. За трансляцією можна буде слідкувати на блозі проекту (eustudydays.blogspot.com).

Контактні дані Інформаційного центру: тел.: (097) 42-37-955, контактна особа: Анастасія Кулик.

Докладнішу інформацію можна отримати від команди Школи європейських студій в Україні (EU Study Days in Ukraine)
eustudydays@gmail.com, Телефон: 097 321 47 30. Більше про Школу європейських студій та про її попередні сесії можна дізнатись на веб-сайті Школи: http://eustudydays.com/, а також в соціальних мережах Фейсбук: https://www.facebook.com/EUStudyDays та Вконтакте:  http://vk.com/eustudydays

Джерело - Представництво ЄС в Україні

 

Search on portal

ILID

ILIDlogo-w165

Institute for Leadership, Innovations and Development

Links

hair style model