Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Розповсюдження інформації про проекти ЄС

Шановні проектні команди програм ЄС: Темпус, Еразмус Мундус і Жан Моне!

Звертаємо Вашу увагу про важливість поширення інформації щодо діяльності та результатів проектів ЄС в Україні.

Перш за все обовязково розмістити інформацію про проект (короткий опис, контакти та посилання на веб-сайт проекту, логотип програми) на веб-сайті Вашого вищого навчального закладу.

До Вашої уваги наступні можливості:

1. EVE-Platform: http://ec.europa.eu/dgs/education_culture/eve/all_about_eve_en.htm

2. Веб-сайт НТО в Україні. Для цього необхідно надіслати е-поштою анонс або прес-реліз українською/ російською та англійською мовами (office@erasmusplus.org.ua).

3. Веб-сайт та публікації (Євробюлетень) Представництва ЄС в Україні. Для цього необхідно надіслати е-поштою анонс або прес-реліз українською та англійською мовами (office@erasmusplus.org.ua).

4. Веб-сайт Міністерства освіти і науки України. Для цього необхідно уточнити процедуру в університетському відділі зв'язків з громадськістю.

5. Освітній портал: Вища освіта www.vnz.org.ua. Для цього необхідно зв'язатись за контактами і надіслати е-поштою анонс або прес-реліз українською мовою (vnzukr@gmail.com, тел. +380956338844).

6. Електронний Інформаційний бюлетень з євроінтеграційних питань, щомісячно готується Секретаріатом Кабінету Міністрів України з урахуванням інформації центральних та місцевих органів виконавчої влади, Представництва України при ЄС, Представництва ЄС в Україні, ЗМІ та інших відкритих джерел. Контакти: тел. (044) 256-64-13, e-mail: euroint@kmu.gov.ua. Для цього необхідно надіслати е-поштою анонс або прес-реліз українською та англійською мовами (tempus@ilid.org.ua).

7. Програма  спільно з Представництвом ЄС в Україні програму "Вікно в Європу".Для цього необхідно зв'язатись за контактами і надіслати е-поштою анонс або прес-реліз українською мовою (tempus@ilid.org.ua).

8. Інші освітні портали.

Національний Темпус-офіс в Україні проводить постійні консультації щодо запровадження проектів програми Темпус, запрошуємо звертайтесь.

Вся детальна документація англійською та українською мовами щодо управління проектами: http://www.erasmusplus.org.ua/tempus-iv/instruktsii.html

Список університетів України з проектами http://www.erasmusplus.org.ua/2014-05-30-14-56-19/prezentatsii/category/6-novyny-ta-baza-proektiv.html

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model