Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Підписка на новини

Введіть ел. поштову адресу:

Підписка RSS

Голосування

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Міжнародна конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу»

7 листопада 2013 р. відбулась ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу» за напрямами: Якість вищої освіти; Вища освіта та наука; Вища освіта та ринок праці; Врядування та лідерство у вищій освіті. Співорганізаторами заходу є Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Національний авіаційний університет, Спілка ректорів вищих навчальних закладів України за підтримки Національного Темпус-офісу в Україні, Британської Ради в Україні та Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності (КСВ)».

http://www.ihed.org.ua/ua/resursy/konferentsiia.html

У роботі конференції взяли участь європейські експерти, члени Національної команди експертів з реформування вищої освіти, представники провідних вищих навчальних закладів країн Європейського Союзу (Westminster University, Wien University of Applied Sciences), Російської Федерації (Московский государственный университет имени М.В.Ломоносова, Национальный исследовательский университет «Высшая школа экономики») та України, а також представники провідних бізнес-компаній Microsoft, DTEK.

Участь європейських експертів за підтримки Національного Темпус-офісу в Україні, організації «UNICA» (Network of Universities from the Capitals of Europe), Британської Ради в Україні, Центру «Розвиток корпоративної соціально відповідальності (КСВ)».

Контакти Оргкомітету: ihed.conf@ukr.net, факс: +38-044-28-668-04, тел.: +38-044-28-662-98

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model