Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Підписка на новини

Введіть ел. поштову адресу:

Підписка RSS

Голосування

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





"Навчання у Європі" - презентація освітніх програм Європейського Союзу

14-16 листопада 2013 р. проходить міжнародна виставка «Освіта за кордоном», Український дім (вул. Хрещатик, 2), де представлено Стенд «Навчання у Європі» (стенд №30) (Прес-реліз заходу).

На стенді представлено актуальну інформацію про програми для навчання та досліджень у Європі, консультації проводять працівники Представництва Європейського Союзу в Україні, Національного Темпус-офісу в Україні, а також випускники Програми Erasmus Mundus.

Мета – сприяти обізнаності про програми у сфері освіти, зокрема вищої, що фінансуються ЄС, а також збільшенню кількості українських студентів і вищих навчальних закладів, які беруть участь у цих програмах.

Цільові групи: представники університетів, органів державної влади, експерти, студенти (бакалаври, магістри, студенти зі ступенем кандидата наук/PhD та доктори наук/постдокторанти).

Усі, хто прагне отримати магістерську освіту, ступінь PhD, постдокторську підготовку в Європі, запрошуються до відвідин виставки і стенду "Навчання у Європі" (стенд №30).

Робочі години виставки: Четвер (14 листопада): 11:00-18:00; П’ятниця (15 листопада): 11:00-18:00; Субота (16 листопада): 11:00-17:00.

Також у рамках виставки відбудуться три конференції в межах «Навчання у Європі», зокрема:

- Четвер (14 листопада; 13:00-14:00): «Erasmus+: більше можливостей для України». Презентацію вестиме Світлана Шитікова, директор Національного Темпус-офісу в Україні.

- П’ятниця (15 листопада; 13:00-14:00): зустріч із випускниками Програми Erasmus Mundus. Під час зустрічі випускники, зокрема, розкажуть як дістати освітню стипендію та поділяться своїми враженнями від навчання у Європі.

Розмову вестимуть випускники програми Вікторія Мудрак та Олена Орлова.

- Субота (16 листопада; 13:00-14:00): «Марія Склодовська-Кюрі – програма ЄС з мобільності для молодих дослідників».

Презентацію вестиме Олена Коваль, Директор Національного інформаційного центру зі співпраці між ЄС та Україною у галузі науки і технологій.

Стенд «Навчання у Європі» організовано Генеральним Директоратом Європейської Комісії із освіти і культури за активної підтримки Представництва ЄС в Україні, Національного Темпус-офісу в Україні, Національного інформаційного центру зі співпраці між ЄС та Україною у галузі науки і технологій та Асоціації випускників Програми Erasmus Mundus.

Усі, хто прагне отримати магістерську освіту, ступінь PhD, постдокторську підготовку в Європі, запрошуються до відвідин виставки і стенду "Навчання у Європі" (стенд №30).

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model