Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Підписка на новини

Введіть ел. поштову адресу:

Підписка RSS

Голосування

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Тренінг для новачків - написання освітніх проектів

29 травня 2014 р. команда Національного Темпус / Еразмус+ офісу в Україні провела семінар-тренінг з написання освітніх проектів, спрямованих на розвиток потенціалу вищої освіти.

Серед учасників тренінгу – завідувачі кафедр, викладачі, керівники і співробітники відділів міжнародних зв’язків, співробітники підрозділів, відповідальних за інноваційний розвиток та науково-технічний потенціал українських ВНЗ; вони представляли Дніпродзержинськ, Кіровоград, Київ, Львів, Полтава, Суми, Тернопіль, Харків, Умань. Під час тренінгу учасники опанували аналіз стейкхолдерів, аналіз проблем і аналіз цілей, навчилися складати логіко-структурну матрицю, розробляти робочі пакети. Обговорення процедури реєстрації потенційних учасників програми Еразмус+ на Порталі учасників, отримання ECAS і PIC полегшить учасникам доступ до інформаційних порталів ЄС на момент оголошення конкурсу. Також було презентовано можливості для України в рамках програми Еразмус+.

Зважаючи на те, що не усі бажаючі могли взяти участь у тренінгу через обмежену кількість місць, Національний Темпус / Еразмус+ офіс в Україні планує провести ще один подібний семінар у липні 2014 р. для тих хто зареєструвався, але не потрапив у групу сформовану на 29 травня.

Національний Темпус / Еразмус+ офіс в Україні дякує усім учасникам тренінгу, сподівається на подальшу плідну співпрацю, бажає перемог у конкурсах проектів Розвитку потенціалу вищої освіти в рамках програми Еразмус+.

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

hair style model