National Tempus / Erasmus+
Office in Ukraine

News Subcription

Enter your E-mail:

RSS Subcription

Polls

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Error
  • Unable to fine download item 433in rokdownload link
Обов'язкове подання карток моніторингу до Міністерства освіти і науки України та Міністерства економічного розвитку і торгівлі України всіх поточних проектів Темпус

Нагадуємо проектним командам, незалежно від того зареєстровано проект Темпус чи ні, обов'язково подати картки піврічного моніторингу проектів.

Відповідно до Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги (постанова КМУ від від 15.02.2002 №153, останні зміни від 28.08.2013) та з метою забезпечення поточного моніторингу реципієнти проектів міжнародної технічної допомоги мають подавати до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України один раз на півроку , складену за формою згідно з додатком 3 до цього Порядку.

Катки моніторингу подаються з початку дії проекту, незалежно від того, коли проект був зареєстрований, чи не був зареєстрований. Подається одна картка від проекту, зазвичай координатором проекту в Україні, де прописуються заходи всіх реципієнтів.

Картки моніторингу за період січень-червень 2015 р. мають бути підписані, відскановані та надіслані до Міністерства економічного розвитку і торгівлі України до 10 липня 2015 р. на електронну адресу koshman@me.gov.ua з копією бенефіціарові в Міністерство освіти і науки o_kotova@mon.gov.ua та a_savina@mon.gov.ua та в Національний Еразмус+ офіс в Україні office@erasmusplus.org.ua

Оригінали карток піврічного моніторингу в паперовому вигляді мають бути надіслані за контактами, що наведені нижче не пізніше 10 липня 2015 р.

Згідно п. 25 Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, проекти мають подавати щорічний звіт щодо стану реалізації проекту (використовується Додаток 3 до Порядку) до 1 лютого.

Для забезпечення  заключного моніторингу реципієнти в Україні подають до Мінекономрозвитку та в копії МОН і Національний Еразмус+ офіс, підсумковий звіт (один на проект) про досягнуті результати згідно Додатку 6.

Рекомендуємо підготувати і подати звіти і за попередні періоди діяльності проектів у разі якщо жодного разу не було подано звіт.

Ще раз нагадуємо про обовязковість реєстрації всіх проектів програми Темпус IV як проектів Міжнародної технічної допомоги.

Процедура описана в деталях: http://www.erasmusplus.org.ua/tempus-iv/instruktsii.html

Контактна інформація для надсилання звітів:

Майя Сергіївна Кошман, Начальник відділу технічної допомоги ЄС, Департамент міжнародної технічної допомоги та співробітництва з міжнародними фінансовими організаціями, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

вул.Грушевського 12/2, м.Київ, 01008

тел.: 226 - 20 - 66, факс: 272 - 54 - 72; email: koshman@me.gov.ua

Ольга Геральдівна Котова, Управління міжнародного співробітництва, Міністерства освіти і науки України

пр.Перемоги 10, м.Київ, 01135

тел.: 481-32-77; email: o_kotova@mon.gov.ua та копію a_savina@mon.gov.ua

Ще раз нагадуємо про обовязковість реєстрації всіх проектів програми Темпус IV як проектів Міжнародної технічної допомоги.

Процедура описана в деталях: http://www.erasmusplus.org.ua/tempus-iv/instruktsii.html

 

Search on portal

ILID

ILIDlogo-w165

Institute for Leadership, Innovations and Development

Links

Tempus Projects

During the I, II, III phases of the Tempus Program since 1993 to 2009 with active participation of the Ukrainian partners about 300 projects implemented. As the result of the six calls for proposals of Tempus IV 94 projects in Ukraine include 76 Joint Projects (including 12 national ones) and 18 Structural Measures (including 6 national ones).

Read more

Manage Your Tempus Project

The key information important for project teams have been implementing the Tempus Projects is placed at the website of the Education, Audiovisual and Culture Executive Agence (EACEA). Useful information and recommendations as well as announcements on the projects events are placed under the Manage your Tempus Project.

Read more

Erasmus Mundus

Erasmus Mundus  is an education program of the European Union; it is aimed at increasing attractiveness of European higher education, fostering international cooperation, accelerating mobility for  university students, teachers and scholars in the EU and worldwide.

Read more

hair style model