National Tempus / Erasmus+
Office in Ukraine

News Subcription

Enter your E-mail:

RSS Subcription

Polls

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Презентація програми Еразмус+

14-16 листопада 2013 р. проходить міжнародна виставка «Освіта за кордоном», Український дім (вул. Хрещатик, 2), де представлено Стенд «Навчання у Європі» (стенд №30) (Прес-реліз заходу).

На стенді представлено актуальну інформацію про програми для навчання та досліджень у Європі, консультації проводять працівники Представництва Європейського Союзу в Україні, Національного Темпус-офісу в Україні, а також випускники Програми Erasmus Mundus.

Мета – сприяти обізнаності про програми у сфері освіти, зокрема вищої, що фінансуються ЄС, а також збільшенню кількості українських студентів і вищих навчальних закладів, які беруть участь у цих програмах.

Цільові групи: представники університетів, органів державної влади, експерти, студенти (бакалаври, магістри, студенти зі ступенем кандидата наук/PhD та доктори наук/постдокторанти).

У межах виставки було презентовано програми Еразмус+, метаріли за посиланням: http://www.tempus.org.ua/uk/korysna-informacija/prezentaciji/629-erasmus-updates-g-.html

Повна презентація програми Еразмус+: http://ec.europa.eu/dgs/education_culture/promo/erasmus-plus/pub/erasmus-plus-in-detail_en.pdf

 

Search on portal

ILID

ILIDlogo-w165

Institute for Leadership, Innovations and Development

Links

hair style model