National Tempus / Erasmus+
Office in Ukraine

News Subcription

Enter your E-mail:

RSS Subcription

Polls

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Опитування «Роль університету у розвитку лідерського та інституційного потенціалу суспільства» за проектом Темпус «Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту, ELITE»

Проект Програми Темпус «Освіта для лідерства, інтелігентності та розвитку таланту, ELITE» (544343-TEMPUS-1-2013-1-LT-TEMPUS-SMHES) (напрям – Структурні Заходи; пріоритет – Вища освіта та суспільство; тривалість – 1 грудня 2013 р. – 30 листопада 2016 р.; сума гранту –1166657,38 €; грантхолдер – Каунаський технічний університет, Литва; сайт проекту – http://elite-project.eu) пропонує Опитувальник «Роль університету у розвитку лідерського та інституційного потенціалу суспільства», розроблений з метою визначити, наскільки парадигма лідерства імплементована сьогодні у діяльність університетів України.

Для опитування обрано дві основні змістовні лінії – освітні програми з управління (част. 2) та механізми управління університетом (част. 3). Частина 1 Опитувальника містить загальну інформацію для формування бази даних вітчизняних університетів, зацікавлених у співпраці задля розвитку лідерства. Частина 4 дозволяє з’ясувати, який зміст вкладається представниками ВНЗ України у визначення університетського лідерства.

На сайті Інституту вищої освіти НАПН України для участі ВНЗ в опитуванні представлена для заповнення електронна форма Опитувальника:

або в режимі on-line: http://www.ihed.org.ua/ua/anketa.html,

або у форматі Word-документа: http://www.ihed.org.ua/ua/diialnist/proekty.html для надсилання на адресу: elite-project@ukr.net.

Консорціум Проекту ELITE щиро дякує за Ваші відповіді та запрошує до співпраці задля розвитку лідерського та інституційного потенціалу Українського суспільства.

 

Search on portal

ILID

ILIDlogo-w165

Institute for Leadership, Innovations and Development

Links

hair style model