Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Підписка на новини

Введіть ел. поштову адресу:

Підписка RSS

Голосування

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Презентація НТО в Україні

3 квітня 2009 р. Офіційна презентація Національного Темпус-офісу в Україні, що відкрито за фінансової підтримки Європейської Комісії, з нагоди проведення Інформаційного дня Програми Темпус.
Національний Темпус-офіс (НТО) в Україні покликаний сприяти Європейській Комісії та національним органам влади в реалізації Програми Темпус, а також інших програм, що фінансуються з бюджету Європейського Союзу, спрямованих на модернізацію та реформування вищої освіти в Україні.
За результатами відкритого конкурсу Європейської Комісії, що відбувся наприкінці минулого року, для реалізації проекту «Національний Темпус-офіс в Україні» було відібрано Громадську організацію «Інститут лідерства, інновацій та розвитку» («ІЛІР»).

«ІЛІР» – громадська організація, створена в жовтні 2006 року з метою сприяння професійному та організаційному лідерству, його розвитку та поширенню у сферах врядування, менеджменту та освіти шляхом запровадження інновацій. За роки свого існування «ІЛІР» виступив партнером багатьох національних та міжнародних проектів; є членом Навчальної мережі глобального розвитку Світового банку, що об’єднує більше 120 навчальних закладів з усього світу, та тісно співпрацює з Інститутом вищої освіти, вищими навчальними закладами та іншими установами, що беруть участь у процесах реформування системи вищої освіти в Україні.
26 березня 2009 р. було підписано Грантову Угоду між Генеральним Директоратом Європейської Комісії з питань освіти та культури та «ІЛІР», який виконує функції Національного Темпус-офісу в Україні, термін дії угоди – з 1 березня 2009 до 31 грудня 2010 року.
Національний Темпус-офіс в Україні буде координувати взаємодію між Представництвом Європейської Комісії в Україні, Міністерством освіти та науки України, Європейською виконавчою агенцією з питань освіти, аудіовізуальної продукції та культури, яка відповідає за впровадження Програми Темпус, Генеральним Директоратом Європейської Комісії з питань освіти та культури, вищими навчальними закладами, іншими зацікавленими сторонами, що залучені до реформування сфери вищої освіти в Україні, спрямовану на пропагування та запровадження принципів Болонського процесу, поширення інноваційних підходів щодо організації навчального процесу у системі загальної та професійної освіти.

Адреса та контакти НТО:

вул. Бастіонна, буд.9, поверх 8, м. Київ 01014, Україна
тел./факс : +38 044 286 66 68,
e-пошта: tempus@ilid.org.uaЦя електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScr
www.tempus .org.ua

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

Проекти TEMPUS

У межах програми Темпус I, II, III з 1993 по 2009 рр. за участі партнерів з України було реалізовано близько 300 проектів Темпус. За результатами шести конкурсів програми Темпус IV 2007-2013 рр. за участю українських партнерів реалізується 94 проект Темпус, з них 76 Спільних проектів і 18 проекти Структурних заходів, включаючи 20 національних та 74 багатонаціональних проекти.

Детальніше

Управлiння проектом Темпус

Інформація для проектних команд учасників програми Темпус: обов'язково дотримуйтесь правил щодо візуальної підтримки проектів (Tempus visibility rules). 

Усі діючі проекти програми Темпус, які реалізуються за участю партнерів з України, необхідно обов'язково зареєструвати в Міністерстві економіки України.

Детальніше

Еразмус Мундус

Інформація про освітню програму ЄС - Еразмус Мундус, націлену на активізацію міжнародного співробітництва та підвищення мобільності серед студентів, викладачів, науковців європейських університетів і вищих навчальних закладів третіх країн на всіх континентах.

Детальніше

hair style model