Національний Темпус / Еразмус+ 
офіс в Україні

Підписка на новини

Введіть ел. поштову адресу:

Підписка RSS

Голосування

Як Ви ставитеся до Болонського процесу в Україні?





Форум Інноваційні підходи до сприяння працевлаштуванню молоді

Другий молодіжний форум Східного партнерства «Інноваційні підходи до сприяння працевлаштуванню молоді» відбудеться 9-11 лютого 2015 року у м. Рига,  Латвія. Його метою є пошук і виявлення інноваційних, креативних, міжсекторальних підходів  до  підвищення в молодих людей здатності до працевлаштування, обмін досвідом та кращими практиками щодо підвищення зайнятості серед молоді держав-учасниць програми Еразмус+ та країн Східного партнерства. До участі у форумі запрошуються активісти молодіжних рухів та молодіжних НУО, представники відповідних міністерств та установ, фахівці, що працюють із молоддю та для молоді, освітяни, дослідники, молоді журналісти, що готові висвітлюватися події форуму.

Організатором форуму виступає Латвійське національне агентство Еразмус+ разом із Європейською Комісією, Міністерством  закордонних справ, Міністерством освіти й науки Латвії, іншими стейкхолдерами в рамках головування Латвії в ЄС.

Робочими мовами форуму є англійська та російська мови;  організатори покривають усі витрати для учасників форуму (проїзд, проживання, віза та інше).

Детальніше про захід, його цілі можна дізнатися за посилкою: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/the-2nd-eastern-partnership-youth-forum-innovative-approaches-to-foster-young-people-s-employability.4483

Програму форуму можна завантажити тут:

https://www.salto-youth.net/downloads/trainingcalendar_training_download-file-4761/Eastern%20Partnership%20Youth%20Forum%202015_programme.pdf

 

Пошук на порталі

ІЛІР

ILIDlogo-w165

Інститут Лідерства, Інновацій та Розвитку

Посилання

Проекти TEMPUS

У межах програми Темпус I, II, III з 1993 по 2009 рр. за участі партнерів з України було реалізовано близько 300 проектів Темпус. За результатами шести конкурсів програми Темпус IV 2007-2013 рр. за участю українських партнерів реалізується 94 проект Темпус, з них 76 Спільних проектів і 18 проекти Структурних заходів, включаючи 20 національних та 74 багатонаціональних проекти.

Детальніше

Управлiння проектом Темпус

Інформація для проектних команд учасників програми Темпус: обов'язково дотримуйтесь правил щодо візуальної підтримки проектів (Tempus visibility rules). 

Усі діючі проекти програми Темпус, які реалізуються за участю партнерів з України, необхідно обов'язково зареєструвати в Міністерстві економіки України.

Детальніше

Еразмус Мундус

Інформація про освітню програму ЄС - Еразмус Мундус, націлену на активізацію міжнародного співробітництва та підвищення мобільності серед студентів, викладачів, науковців європейських університетів і вищих навчальних закладів третіх країн на всіх континентах.

Детальніше

hair style model