Моніторинг проекту Темпус ЕUBCFЕQC |
10 березня 2011 р. Моніторинг проекту Темпус № 59175- TЕМPUS-2009-DЕ-JPCR Європейський магістерський курс з контролю якості та експертизи харчових продуктів (ЕUBCFЕQC). Мета та завдання проекту: - Сприяння процесу реформи української вищої освіти в галузі харчової науки та її наближенню до чинних європейських стандартів; - Створення і впровадження магістерської підготовки «Експертиза і контроль якості харчових продуктів» у 4-х українських університетах. Запрошуємо познайомитись з деталями проекту на сайті http://www.ectempus.org
|
У межах програми Темпус I, II, III з 1993 по 2009 рр. за участі партнерів з України було реалізовано близько 300 проектів Темпус. За результатами шести конкурсів програми Темпус IV 2007-2013 рр. за участю українських партнерів реалізується 94 проект Темпус, з них 76 Спільних проектів і 18 проекти Структурних заходів, включаючи 20 національних та 74 багатонаціональних проекти.
ДетальнішеІнформація для проектних команд учасників програми Темпус: обов'язково дотримуйтесь правил щодо візуальної підтримки проектів (Tempus visibility rules).
Усі діючі проекти програми Темпус, які реалізуються за участю партнерів з України, необхідно обов'язково зареєструвати в Міністерстві економіки України.
ДетальнішеІнформація про освітню програму ЄС - Еразмус Мундус, націлену на активізацію міжнародного співробітництва та підвищення мобільності серед студентів, викладачів, науковців європейських університетів і вищих навчальних закладів третіх країн на всіх континентах.
Детальніше