Розповсюдження результатів проекту Темпус IV «Європейський магістерський курс з контролю якості та експертизи харчових продуктів» |
З 25 листопада по 01 грудня 2012 року в рамках проекту Tempus IV «Европейський магістерський курс з контролю якості та експертизи харчових продуктів» (159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR, тривалість проекту 01.01.2010 р. – 31.12.2012 р.) відбулась Заключна міжнародна конференція. Метою заходу було розповсюдження результатів проекту стосовно досвіду впровадження у навчальний процес Европейського магістерського курсу з контролю якості та експерти харчових продуктів в українських університетах. У работі конференції взяли участь представники з Вайнштефанського університету прикладних наук (Німеччина), Берлінського технічного університету (Німеччина), Університету Парми (Італія), Аграрного університету – Пловдів (Болгарія), Консалтингової асоціації Пауло та Беатріз (Португалія), Харківської державної зооветеринарної академії (ХДЗВА, Україна), Дніпропетровського державного аграрного університету (ДДАУ, Україна), Херсонського державного аграрного університету (ХДАУ, Україна), Одеського державного екологічного університету (ОДЕУ, Україна), Міністерства аграрної політики та продовольства України, Белгородської державної сільськогосподарської академії (Росії) та ін. Під час проведення заходу відбувся захист магістерських робіт студентами ХДЗВА, ДДАУ, ХДАУ, ОДЕУ, які проходили практику у Німеччині, Італії, Болгарії та Португалії. Особливу увагу приділили розгляду питань щодо подальшого розвитку проекту та впровадження і розповсюдження його результатів серед зацікавлених університетів України. з результатами та деталями реалізації проекту можна ознайомитись на сайті проекту: http://www.foodstuff.in.ua/uk/en.html
|